Mischa is een gezellige, kleine bakkerij waar je terecht kunt voor je dagelijkse desembrood, croissants, patisserie en specialty koffie.
De bakkerij wordt gerund door Gawan die, samen met zijn team van enthousiaste bakkers en barista’s, onze producten met veel liefde en passie voor de klant bereidt.
Met Mischa willen we kwaliteit brengen. Al ons assortiment, maken we zelf — van zuurdesembrood en viennoiserie tot gebak en versgebakken focaccia’s. We werken uitsluitend met biologisch meel en kiezen altijd voor de allerbeste ingrediënten – en dat proef je!
Ons brood is 100% desembrood, gemaakt van biologisch meel. Het deeg krijgt alle tijd om te rijzen, waardoor het een diepe smaak en goede structuur krijgt. Alles wordt met de hand bereid, zonder compromissen.
Ja, we hebben een gezellige zitplek binnen én een klein terras buiten. Je bent van harte welkom voor een kop koffie met iets lekkers erbij.
We schenken specialty coffee van wisselende branders. De koffie is ook te koop voor thuis, zowel gemalen als in bonen. Bekijk hier ons assortiment.
Nee, we focussen ons op zuurdesembrood, viennoiserie (zoals croissants) en koffie. Alles wat we maken is huisgemaakt en wisselt af en toe per seizoen.
We gebruiken uitsluitend biologische basisgrondstoffen zoals meel en boter. We kiezen altijd voor kwaliteit boven gemak – en dat proef je.
Mischa is opgericht door Gawan, samen met een enthousiast team van bakkers en barista’s. Met liefde voor het ambacht en oog voor kwaliteit maken we elke dag vers desembrood en goede koffie.